bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 0-1



Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στη Super League για το 2017, καθώς νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, και «έπιασε» -έστω και προσωρινά- την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στον «δικέφαλο» του Βορρά το πέτυχε ο Μαλεζάς στο 56΄. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ των γηπεδούχων που το σημείωσε μόλις στο 2' ο Γκρζέλτσακ.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των παικτών του, δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των γηπεδούχων. 

Σημαντική συμβολή, στο να παραμείνει το 0-0 έως την ανάπαυλα είχε και ο Κοκκαλάς, καθώς ο τερματοφύλακας του Πλατανιά πραγματοποίησε τρεις σωτήριες αποκρούσεις στα τελευταία λεπτά του α΄ μέρους. 

Στο 44΄ απέκρουσε ασταθώς το φάουλ του Πέλκα και στη συνέχεια «νίκησε» και τον Μαουρίσιο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, ενώ στο επόμενο λεπτό αποσόβησε τον κίνδυνο από την κεφαλιά του Βαρέλα. 

Τελικά οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για ένα γκολ «καρποφόρησαν» στο 56΄, όταν ο Μαλεζάς έγινε αποδέκτης της μπάλας από την κεφαλιά του Κρέσπο και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Πλατανιά (0-1). Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Κίτρινες: 
Βάντερσον, Στάμου - Κάνιας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (70΄ Στανισάβλιεβιτς), Παπανικολάου (84΄ Στόιτσεφ), Καρυπίδης, Ντεβέσα, Δημούτσος, Ουές, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου (80΄ Πατράλης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο (64΄ Τσίμιροτ), Κάμπος (72΄ Μπίσεσβαρ), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (86΄ Σάκχοφ).


ΠΗΓΗ

indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ