bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 86-55 !!!!!



Ο ΠΑΟΚ πήρε μια εύκολη και συνάμα σημαντική νίκη στο ντέρμπι των Δικεφάλων σε βάρος της ΑΕΚ με 86-65 για την 9η αγωνιστική της Basket League. O δικέφαλος του Βορρά είναι πλέον στην 5η θέση με 15 βαθμούς αφήνοντας πίσω του την Ένωση που πλέον έχει 14.
Ο δικέφαλος επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του στο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αμυντικό τομέα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ εύστοχος στο παιχνίδι έχοντας 5/7 τρίποντα μέχρι και τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν παρουσιάστηκε εύστοχη από τα 6,75μ. με το ποσοστό της να είναι στο 19%.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου να γνωστοποιούν στους αντιπάλους τους ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Οι Χρυσικόπουλος και Κλάσεν είχαν επιβάλλει τον δικό τους ρυθμό φτάνοντας τη διαφορά στο +17 στο 25′.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έβρισκε λύσεις για να ανατρέψει την κατάσταση και μαζί με την αστοχία των παικτών του στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου, η έκβαση του αγώνα ήταν γνωστή. Οι 23 βολές που έβαλε η Ένωση (εκτέλεσε 32) δεν μπόρεσαν να σταθούν αρκετές. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 26 πόντους (86-60) και έκτοτε χαλάρωσε ολοκληρωτικά για να λήξει το ματς.
Τα δεκάλεπτα: 29-19, 1617, 23-15, 18-14
ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Κλάσεν 8 (11 ριμπ.), Μαργαρίτης 5 (6 ριμπ.), Κατσίβελης 14 (4 ριμπ.), Γκος 18 (4 ασίστ), Τζόουνς 12 (6 ριμπ.), Χρυσικόπουλος 18, Κρουμπάλι, Κόνιαρης, Τσόχλας, Ζάρας 3, Χαραλαμπόπουλος 8.
ΑΕΚ (Σάκοτα): Τζέιμς (4 ριμπ.), Γκριν 5, Χάρις 11 (6 ριμπ.), Λαρεντζάκης 7, Μαυροειδής 1, Ξανθόπουλος 3 (4 κλεψ.), Σάκοτα 12 (6 ριμπ.), Άτιτς, Μπάρλοου 3, Μωραΐτης 2, Καββαδάς 16 (6 ριμπ.), Ελόνου 5.
Διαιτητές: Πηλοΐδης, Διαμαντής, Σταματόπουλος

indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ