bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

Jude Bellingham ποιος θα κερδίσει την κούρσα της μεταγραφής του ?

 


Η Λίβερπουλ ψάχνετε δυνατά να υπογράψει τον Bellingham.Παρά τον κίνδυνο να μείνουν εκτός Champions League για τη σεζόν 2023-24, οι Reds εξακολουθούν να θεωρούνται ως φαβορί για την υπογραφή του 19χρονου. 

Θετικές προκαταρκτικές συζητήσεις , έγιναν με τον πατέρα του Bellingham και ο μέσος υποτίθεται ότι εξακολουθεί να βλέπει το Anfield ως πιθανό προορισμό του για την επόμενη ομάδα του. 
Ωστόσο, με την Ντόρτμουντ να προστατεύεται από το συμβόλαιο του Bellingham μέχρι το 2025, οι Μαυροκίτρινοι θα μπορούσαν να απαιτήσουν ένα ποσό ρεκόρ του συλλόγου τουλάχιστον 130 εκατομμυρίων λιρών για να επικυρώσουν μια πώληση.Η Ντόρτμουντ φυσιολογικά αρνείται να αλλάξει στη στάση της και καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ρήτρα αποδέσμευσης για να ενεργοποιηθεί στο συμβόλαιο του Bellingham, τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να υποκύψουν στις απαιτήσεις των Γερμανών εάν θέλουν να πάρουν τον Άγγλο διεθνή μακριά από το Westfalenstadion.


Το δημοσίευμα λένε επίσης  ότι η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασαν τη Λίβερπουλ σε προσφορά χρημάτων και οι Κόκκινοι μπορεί να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την οικονομική δύναμη των αντιπάλων τους. 

Με τον Jurgen Klopp να είναι  μεγάλος θαυμαστής του Bellingham, η Liverpool δεν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα σε μια κίνηση, αλλά το Etihad ή το Bernabeu θεωρούνται πλέον ως πιο πιθανοί προορισμοί για τον παίκτη. 

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Bellingham, αν  η Ντόρτμουντ του είχε κάνει νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης.


Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, που η Λίβερπουλ κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας και το Κύπελλο EFL, τερμάτισε δεύτερη στην Premier League και έχασε τον τελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Reds φέτος θα  λειτουργήσουν με σημαντικά μειωμένο μπάτζετ αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρώην νεαρός της Μπέρμιγχαμ Σίτι και εδώ φαίνετε η "μαγκιά στις μεταγραφές " της Dortmund  μετά τον Haaland ,έχει  20 γκολ και 24 ασίστ σε 124 παιχνίδια με τη φανέλα της Ντόρτμουντ από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα το 2020, συμπεριλαμβανομένων 10 γκολ και έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές αυτή τη σεζόν.

indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ