bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

CR7 new watches


Όπως έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την υψηλή ωρολογοποιία, κάτι που αποδεικνύει η φανταχτερή συλλογή ρολογιών του, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια που αξίζουν ακόμα και πάνω από ένα 1 εκατ. δολάρια.

Πριν δύο ημέρες ο άσος του ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπήκε στο Instagram για να ανακοινώσει τη νέα του συλλογή ρολογιών που έγινε σε συνεργασία με τον οίκο Jacob & Co., του οποίου ο Ρονάλντο ήταν πρεσβευτής το 2013.



Ο Ρονάλντο έγραψε στην λεζάντα: “Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την @jacobandco, μια από τις κορυφαίες μάρκες ρολογιών στον κόσμο. Σήμερα, αποκαλύπτουμε την πρώτη μας συλλογή ρολογιών, την οποία σχεδίασα μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο @jacobarabo.

Στην ανάρτηση του Ρονάλντο υπάρχουν δύο ρολόγια, τα οποία απεικονίζουν στο καντράν δύο στιγμές του θρύλου του ποδοσφαίρου. Το πρώτο ρολόι, το οποίο φοράει και ο Ρονάλντο, απεικονίζει το γκολ με κεφαλιά που έβαλε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους “16” του Champions League 2012/13, ενώ το δεύτερο τον δείχνει να πανηγυρίζει ένα γκολ.


Αν και αυτές είναι δύο ενέργειες που ο Ρονάλντο έχει επαναλάβει εκατοντάδες φορές (σύμφωνα με τα στατιστικά του goal.com από τις αρχές Νοεμβρίου, ο CR7 έχει σκοράρει 818 φορές σε 1.139 παιχνίδια σε όλη την καριέρα του), τόσο η Daily Mail όσο και η Sport Bible αναφέρουν ότι το εν λόγω γκολ απεικονίζει τη διάσημη κεφαλιά, όπου ο Ρονάλντο σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League τη σεζόν 2012/13.

indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ