bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

QATAR 2022 GROUP A

 


Ο όμιλος Α στο Παγκόσμιο Κύπελλο περιλαμβάνει δύο ομάδες σε αναζήτηση λύτρωσης,που ψάχνουν να αποδείξουν κάτι τον οικοδεσπότη και ένα ερωτηματικό.

Ιστορικά κυρίαρχη, αν και ποτέ πρωταθλήτρια Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ολλανδία απέτυχε να προκριθεί στο τουρνουά του 2018 για δεύτερη φορά από το 1990. Η Σενεγάλη πήγε στη Ρωσία, αλλά απογοήτευσε στη φάση των ομίλων, καθώς γύρισε πίσω αφού  είδε την Ιαπωνία να προκρίνεται γιατί είχε λιγότερες κίτρινες κάρτες.  Τώρα, όμως, και οι δύο πλευρές φαίνονται επικίνδυνες. 

Senegal FIFA Rank: 18th Manager: Aliou Cissé
Η Σενεγάλη έκανε μια ονειρική πορεία για να κερδίσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής για πρώτη φορά φέτος, με επικεφαλής τον Édouard Mendy στο γκολ. Ο σταρ της Τσέλσι έχει  10 γκολ σε 23 αγώνες για τη χώρα του. Και ο επιθετικός Sadio Mané  στη νέα ομάδα της Bayern Munich νιώθει καλά.

  Netherlands FIFA Rank: 8th Manager: Louis van Gaal 

 Οι ανανεωμένοι Ολλανδοί, τώρα,είναι ένας συνδυασμός βετεράνων και νεων αστέρων και είναι αήττητοι σε 15 αγώνες. Ο προπονητής Louis van Gaal έχει την ομάδα  του να πετάει στα καλύτερά της, όπως αποδεικνύεται από το 4-1 του Βελγίου τον Ιούνιο, Οι  Ολλανδία έχει εύκολο όμιλο που αυτό ,θα βοηθήσει στην πορεία προς τη φάση των 16. 

  Ecuador FIFA Rank: 44th Manager: Gustavo Alfaro 

 Το Εκουαδόρ είναι κάτι περισσότερο από ένα τυπικό αουτσάιντερ. Ο Ισημερινός άφησε τον αμυντικό Μπάιρον Καστίγιο εκτός αποστολής 26 παικτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης κρίθηκε υπήκοος του Ισημερινού από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο. Το CAS αποφάσισε  αυτό το μήνα ότι ο Ισημερινός θα μπορούσε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αφού απέρριψε τον ισχυρισμό της Χιλής ότι ο Καστίγιο δεν είχε δικαίωμα να παίξει κατά τη διάρκεια των προκριματικών. 

  Qatar FIFA Rank: 50th Manager: Félix Sánchez Bas 

 Ως οικοδεσπότης, το Κατάρ προκρίθηκε αυτόματα στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ο μόνος πρωτάρης στο τουρνουά του 2022 θα ελπίζει ότι η ιστορία είναι με το μέρος του, καθώς θέλει να αφήσει το στίγμα του πέρα ​​από την πολυτελή υποδομή που κατασκεύασε την τελευταία δεκαετία. Μόνο ένας οικοδεσπότης (Νότια Αφρική) δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων.




Ομάδα Α

Ολλανδία1.43

Σενεγάλη5.75

Εκουαδόρ6.00

Κατάρ16.00

indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ