bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

PAOK Champions League Basket final 16



Ένας εντυπωσιακός ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ να τον πιείς στο ποτήρι μετέτρεψε σε περίπατο τον τελικό στη Λετονία και διέλυσε τη Βεντσπιλς με 59-80. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Τενερίφης στην έδρα της Νεπτούνας, ο Δικέφαλος πήρε όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την 3ηθέση.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και με 7/14 τρίποντα και τους Γκος, Μαργαρίτη και Κρουμπάλι πήγε στα αποδυτήρια με 10 πόντους διαφορά (36-46). Στο δεύτερο δυσκολεύτηκε μόνο στις αρχές με την Βεντσπλις να κάνει αντεπίθεση και να μειώνει μέχρι και στους δύο πόντους (47-49), όμως ο ΠΑΟΚ είχε την απάντηση. Ο Κρουμπάλι ήταν εξαιρετικός και εξαιτίας του η διαφορά ανέβηκε στους 13 (54-67). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Λετονοί ήταν άστοχοι και ο ΠΑΟΚ «πετούσε» φωτιές και έτσι ήταν διαδικαστικό και εντυπωσιακό συνάμα το επιμέρους 5-13.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ουμπίγια με 17 πόντους και 4 ασίστ, ενώ από τον ΠΑΟΚ εξαιρετικοί ήταν οι Μαργαρίτης με 13 πόντους, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, Τζόουνς με 11 πόντους και 13 ριμπάουντ και Κρουμπάλι με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Οι δύο τελευταίοι έκαναν double-double.

Ο αγώνας:
Αρκετά δυνατά μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο στη Λετονία ο ΠΑΟΚ και με σερί 12-1 έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι και έφτασε στο +4 (19-23) στη λήξη του δεκαλέπτου. Γκος, Μαργαρίτης και Χρυσικόπουλος έδωσαν επιθετική πνοή στον Δικέφαλο ενώ ο Μπάρνετ από τους Λετονούς προσπάθησε να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την διαφορά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος και με ένα σερί 13-2 έφτασε την διαφορά στη μέγιστη τιμή της, στους +15 πόντους. Ο Μαργαρίτης ήταν εξαιρετικός και πάλι ενώ Χαραλαμπόπουλος και Κρουμπάλι έδωσαν επιθετικές λύσεις. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα με αποτέλεσμα οι Λετονοί στα πρώτα τέσσερα λεπτά του δεκαλέπτου να πετυχαίνουν μόλις 4 πόντους. Ο Φρεϊμάνις στη συνέχεια με 8 πόντους (με 2/2 τρίποντα) κατάφερε να μειώσει την διαφορά όμως ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια στο +10 (36-46).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε πολύ καλά και η Βεντσπιλς έτρεξε ένα σερί 9-0 με τον Ουμπίγια πρωταγωνιστή. Στη συνέχεια η ομάδα του Παπαθεοδώρου ισορρόπησε το παιχνίδι με Μαργαρίτη και Τζόουνς (49-53) και στη συνέχεια με πολύ καλή άμυνα και τον Κρουμπάλι να είναι εξαιρετικός, ανέβασε την διαφορά σταδιακά από τους 4 (49-53) στους 10 (52-62) και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +13 (54-67).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα πράγματα φάνηκε να είναι διαδικαστικά και με τον ΠΑΟΚ να παίζει εξαιρετική άμυνα σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές της Βεντσπιλς στην επίθεση, η διαφορά έφτασε τους 21 πόντους (59-80), με τη λετονική ομάδα να πετυχαίνει μόλις 5 πόντους σε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 36-46, 54-67, 59-80


Βεντσπιλς: Χάμιλτον, Μπαρνέτ 6, Γκρίνμπεργκς, Γιάκοβιτς 5, Λόμας 4, Ουμπίγια 17, Φρεϊμάνις 8, Σκέλε 3, Γκούλμπις 8, Γιουσίκας 6, Ζάκις 2
ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 5, Κρουμπάλι 12 (10 ριμπ.), Κόνιαρης 3, Τσόχλας, Μαργαρίτης 13, Ζάρας 9, Χαραλαμπόπουλος 12, Κατσίβελης 3, Τσάκσον 2 , Γκος 10, Τζόουνς 11 (13 ριμπ.)

indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ