bet

OddsMonkey

analysis bettingpicks

ΠΑΟΚ

wags

Goals and Highlights

You are here

Gaziantep V PAOK 65-77



Σε ένα ματς για γερά νεύρα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Γκαζιαντέπ στην παράταση με σκορ 65-77 για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League κι έμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Θοδωρής Ζάρας με 12 πόντους, ενώ ακολούθησε ο εντυπωσιακός στην πράταση Βαγγέλης Μαργαρίτης με 11 κι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επίσης με 11.
Ο Δικέφαλος πλέον ανέβηκε στους 12 βαθμούς (3-6 ρεκόρ) και κυνηγάει την τέταρτη προνομιούχο θέση στην οποία βρίσκεται η γαλλική Σαλόν με δύο βαθμούς περισσότερους.
Oι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν απόλυτα συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και με τον Κλάσεν να βρίσκει λύσεις στη ρακέτα, προηγήθηκαν γρήγορα με 3-10 στο 4′. Σταδιακά οι γηπεδούχοι δυνάμωσαν στην άμυνά τους και με τον Φρεϊμάνις να δημιουργεί προβλήματα, έτρεξαν σερί και προηγήθηκαν με 15-14 και 16-15.
Τελικά, η πρώτη περίοδος ολοκλήρωθηκε με την ομάδα του Παπαθεοδώρου μπροστά στο σκορ 16-19, με τους Χαραλαμπόπουλο και Ζάρα να αναλαμβάνουν δράση στο τελευταία λεπτά.
Ο Δικέφαλος διατήρησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της δεύτερης περιόδου, με αποτέλεσμα να ανεβάσει ξανά τη διαφορά στα επίπεδα των επτά πόντων (18-25 στο 14′ και 26-33 στο 19′).
Παρ’ όλα αυτά, κάποια νεκρά διαστήματα σε συνδυασμό με αρκετές χαμένες βολές και ριμπάουντ, έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να μείνουν κοντά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 30-34.
O ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την ίδια συγκέντρωση και στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να κρατάει μια διαφορά της τάξης των έξι πόντων (37-43 στο 25′) ωστόσο από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά το σκηνικό άλλαξε. Οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, οδήγησαν τους φιλοξενούμενους σε αρκετά λάθη κι έτσι έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +3, 50-47.
Παρ’ ότι η Γκαζιαντέπ προηγήθηκε με 55-51 στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου, οι τέσσερις βολές των Χαραλαμπόπουλου και Ζάρα σε συνδυασμό με το… τετράποντο του Τσόχλα, έδωσαν αέρα τεσσάρων πόντων στον Δικέφαλο, 55-59 στο 35′.
Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Με το σκορ στο 62-62 ο ΠΑΟΚ είχε την τελευταία επίθεση δική του για να πάρει τη νίκη, όμως ο Γκος έκανε κάκιστη επιλογή, αστόχησε σε μακρινό τρίποντο και το ματς οδηγήθησε στην παράταση.
Η παράταση ξεκίνησε με εύστοχο σουτ του Αμερικανού, όμως ο Λάιονς με καλάθι και φάουλ έβαλε τη Γκαζιαντέπ μπροστά με 65-64. Ο Χαραλαμπόπουλος με μεγάλο τρίποντο έκανε το 65-67, ενώ στη συνέχεια με καλές άμυνες και βολές του Μαργαρίτη, η ομάδα του Παπαθεοδώρου ξέφυγε με +5, 65-71.
Κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε, με τους Ζάρα και Γκος με τρίποντα να διαμορφώνουν το τελικό 65-77 με το οποίο απέδρασε ο ΠΑΟΚ από την Τουρκία κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
Τα δεκάλεπτα: 16-19, 30-34, 50-47, 62-62, 65-77 (παρ.)
Γκαζιαντέπ (Ν. Μάρκοβιτς): Αρμαντ 11 (1), Ραντ 5, Κάρτερ 17 (1), Χατσιγιέβα , Λάιονς 8 (1), ΓΜπάλαζιτς 3 (1), Φρειμάνις 13, Ογκούτ 8 (2), Τσίνκο
ΠΑΟΚ (Ηλ. Παπαθεοδώρου): Κλάσεν 10, Χρυσικόπουλος 5 (1), Κρουμπάλι 5, Κόνιαρης, Τσόχλας 7 (2), Μαργαρίτης 11, Ζάρας 12 (2), Χαραλαμπόπουλος 11 (1), Κατσίβελης 6 (1), Γκος 10 (2), Τζόουνς


indianbet

I live in Thessaloniki Greece. I used to work in the National Betting Agency. Later I made myself professional. I started playing in many betting competitions, and gain prizes. Now I make my living from giving tips and picks for professional gamblers in all over the world who buy my subscriptions. Getting involved to betting competitions is my hobby and helps me control my money, cause the adrenaline to win the prize is the same like winning money in a betting site. Remember well.... Betting is a long way running road ,not a one chance to get rich

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply

Buy our proffesional tips

Buy our proffesional tips

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΡΧΕΙΟ